Ilze!

27 feb. 2024 00:00

Deze ontzettende lieve vrouw, die veel liever niet in de spotlight staat dan wel, zetten we voor deze keer dan toch liever wèl in een mooi zacht geel lichtje! (Sorry Ilze) Ilze heeft eigenlijk een mooie baan waarin ze ook allerlei mensen helpt, net als bij ons, maar dan op een hele andere manier!

Omdat ze veel in haar hoofd (en ook hart hoor!) zit dan, vindt ze het heerlijk om ook af en toe gewoon lekker bezig te zijn in de horeca! Ze hoort bij team ‘redder in nood’ en helpt ons wanneer er een gat in het rooster valt of als we voor een evenement extra handen nodig hebben!

Het zou maar zo kunnen dat u een extra schijfje citroen aantreft bij uw thee of dat uw koffie in een prachtig kopje met citroenen wordt geserveerd als Ilze aan het werk is…. Als uit de hand gelopen hobby heeft Ilze namelijk een fantastische food’truck’in te huren om uw festivals, feesten en partijen op te frissen…@lieverlemon en haar citroen-liefde slaat zelfs op ons over: bij elke citroen in beeld denken we aan Ilze! Wij zijn enorm dankbaar voor haar warme en toch verfrissende aanwezigheid wanneer ze er is!

Scherm­afbeelding 2024-02-27 om 17.08.25.png