Over Judith

KLEURRIJK CREATIEF

Creatieve geest, bevlogen nieuwsgierige vakidioot, tekendocent, beeldend kunstenaar en trotse eigenaresse van JUUDs Foederer HAL van Creatie is Judith van de Rijt (bouwjaar 1973).

Judith, geboren en getogen in Deurne, ging na het afronden van haar VWO naar Tilburg om daar te studeren aan de Academie voor Beeldende Vorming. Ze behaalde daar in 1996 haar 1e grds bevoegdheid als tekendocent en studeerde af met schilderwerk en kleurrijk grafisch werk op groot formaat (linosnede).

In de 22 jaar die volgden tot het openen van de winkel aan de Smalle Haven, gaf ze les in het VO, PO, speciaal onderwijs en aan volwassenen op diverse scholen en workshoplocaties. Daarnaast werkte ze in opdracht in mozaïek, schilderend, grafisch, tekenend en handletterend en bedacht ze allerlei thema’s en workshops die altijd uitgaan van het concept ‘maatwerk’. Daarnaast runt ze samen met haar ‘steun en toeverlaat’ een groot kleurrijk gezin. Het hele gezin levert ieder op eigen wijze regelmatig een bijdrage aan de winkel en alles wat daaromheen moet gebeuren.

Judith verdiept zich voortdurend in de diverse materialen en de toepassingen daarvan om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren en is steeds op zoek naar mooie producten. Kwaliteit staat daarbij hoog in het vaandel.

‘Foederer’ bestaat inmiddels ruim 85 jaar, inmiddels onderdeel van 'JUUDs HAL van Creatie' aan de Kerkstraat 46 in Helmond. Judith gaat voor het vieren van de 100e verjaardag samen met u!
We heten u van harte welkom!


  • Deel deze pagina