Bouwen aan je droom!

1 nov. 2022 00:00

En dan is ineens wonderlijk snel de dag daar dat je een handtekening zet onder je droom!

Wat hebben we toegeleefd naar de dag dat we 'live' zouden gaan op Collin Crowdfund. Bloed, zweet en tranen en met momenten heel veel stress omdat je in zo'n crowdfunding traject heel snel moet schakelen, je hebt telkens maar een bepaalde periode om een onderdeel af te ronden binnen zo'n complex proces, maar dan ís daar eindelijk die dag...Het voelt nog steeds als heel onwerkelijk wat er gebeurde op 4 en 5 oktober....Binnen 24 uur was onze casus volgeschreven! We hebben hier zolang naar toe gewerkt en als het dan zover is dan kun je het bijna niet bevatten. Tot de laatste euro werd geïnvesteerd bleef er een vakje 'reserve' in mijn hoofd, terwijl mijn gevoel rotsvast overtuigd is dat deze plek er gaat komen.Heel dubbel; vertrouwen en een soort van zelfbeschermingsmechanisme. Dat laatste zet je niet met één druk op de knop uit, dus het duurt even voor het besef daar is; Ik heb een pand waarin ik mijn droom mag gaan realiseren!

Na nog de nodige juridische conceptstukken was de dag van 14 oktober de dag dat we samen met familie van Hal naar de notaris mochten voor de overdracht van het pand ! En dat gáf me die dag een bak energie! Wauw!De tijd is daar dat we onze beider droom kunnen gaan leven! Alles valt ineens na hard werken op z'n plek....zó bijzonder! En wat voelt het intens dankbaar dat dit gedragen wordt door 627+2 investeerders! 629 mensen die in je droom geloven en het je gunnen om deze droom waar te maken. De maandelijkse rente en aflossing zal anders voelen dan wanneer het naar 'de bank' wordt overgemaakt. Zeker als ik me voorstel dat al deze mensen misschien met de renteopbrengst ook weer hún droom vorm kunnen geven, of althans een stukje daarvan wellicht kunnen opbouwen. Echt een heel bijzonder concept dat crowdfunden. Win win!

We zijn dezelfde dag nog begonnen met slopen en hebben met onze familie 'de frietjes op vrijdag in de winkel' op de Kerkstraat gegeten als een soort van inwijdingsritueel haha! Het voordeel van het vreselijke nadeel van een forse lekkage in de winkel aan de Smalle Haven in de nacht van 11 op 12 oktober was dat de koopavond al daar even niet door kon gaan. Maar dat is een ander hoofdstuk waar ik later nog op terug kom. Dat verhaal krijgt nog een flinke staart namelijk. Terug naar goed nieuws!

Inmiddels zijn we ruim twee weken verder. De indeling is compleet veranderd doordat we op één na alle wanden hebben gesloopt en op andere plekken wanden hebben neergezet. Het geeft een heel ander beeld van hetzelfde pand. Op dit moment tekent zich al heel duidelijk af wat er in potentie in de ruimte zit aan beleving!Elke dag komt het moment dichterbij dat we kleur kunnen gaan aanbrengen...ik kan bijna niet wachten!!! Maar voor het zover is moet er nog worden puingeruimd en afgebouwd! Laat ons klusteam maar gaan, dat komt helemaal goed! En dan mag de leukste fase van het hele proces beginnen....ik mag gaan inrichten! Zin in!!!Dan ben ik aan de beurt om te bouwen...bouwen aan een prachtige kleurrijke droom die werkelijkheid is geworden! Ik popel om jullie over een poosje uit te kunnen nodigen! Maar eerst gaan we nog verder met puinruimen op beide winkeladressen! We blijven bereikbaar en gaan met vereende krachten aan de slag om een nóg mooiere plek te creëren dan we tot nu toe al hebben!

 

Kan dat? JAZEKER LET MAAR EENS OP!

download.jpg
licht.jpg
tekenen-met-sam.jpg
slopers.gif