HOERAAAAAAAA 100%

6 okt. 2022 00:00

Hoe een super traag en complex proces ineens een razend snelle ontknoping heeft...

Na maanden hard werken en intensieve voorbereiding kregen we eindelijk onze pre-link van Collin Crowdfund! Hier hadden we zó naar uit gekeken met z'n allen! En wat wás het zenuwslopend, gekmakend spannend toen op het allerlaatste nippertje de rente nog een procent omhoog ging...Het voelde als een soort Russisch Roulette, kies je ervoor om op die eerder afgesproken 7% te blijven en dan misschien net niet vol te schrijven, of ga je voor safe en kies je voor toch nog een verhoging naar 8%. Na overleg met mijn fantastische expertteam, zonder wie ik dit hele proces nooit voor elkaar had gekregen, besloten we voor 'alles of niets'.We gaan ervoor, zoals we dat dit hele proces hebben gedaan en blijven doen!!

Johan, onze Collin coach deed als eerste zijn investering en daar ging het! Aangezien we niet anders konden zien dan de bedragen die erbij kwamen wisten we niet wie er investeerden, maar een heel aantal mensen stuurde toch even nog een 'toitoitoi' berichtje om te vertellen dat ze ons plan een warm hart toe dragen en dat ze waren ingestapt!Om 07.07 uur volgden als 7e investeerder (hoe mooi kan iets 'als bij toeval' samen vallen, dit was niet bewust zo gepland!) mijn prachtige dochters met een heel mooi bericht, waar al het geld in de wereld niet aan kan tippen en dat me een enorm vertrouwen gaf/geeft dat ik goed naar mijn hart heb geluisterd, ook nu weer! Wat voel ik me toch een rijk mens in de breedste zin van het woord!

Telkens de voortgang even checken en toch maar proberen om het los te laten en het te nemen zoals het komt...37 investeerders...een uur later 55... een half uur later 69...een uur later 85...Wat gebeurt er..wat gaat het bewegen in eens...onze prelink eindigde met 128 investeerders op de teller en ruim ander halve ton! Wauw!!!! Zó'n groot gevoel van dankbaarheid. Wat bijzonder om mee te maken! En toen werd het dinsdag 4 oktober 2022, 11 uur. Onze aanvraag werd live gezet op de site van Collin Crowdfund.....wat er toen gebeurde had ik in mijn stoutste dromen stiekem gehoopt maar niet durven verwachten, je neemt jezelf toch een beetje in bescherming....HET GING ALS EEN MALLE!!!! Die dag is als een roes voorbij gegaan, eigenlijk had ik zoveel werk liggen dat ik niet wist hoe het te  doen allemaal maar ik kon niet anders dan de hele dag van spanning en enthousiasme stuiterend op mijn stoel en soms gewoon stuiterend door de winkel, naar mijn laptopscherm kijkend, telkens refreshen om te zien wat de actuele cijfers waren....Poehhhhhh....SPANNEND!Dinsdagavond was de spanningsboog maximaal opgerekt en eindigden we met 97% gegund door 596 investeerders in ons samenkrachtteam! En dan wordt het woensdag en weet je eigenlijk dat het wel haast zo moet zijn dat je die dag het bedrag gaat 'vol schrijven'....toch? Al heel vroeg zag ik dat een heel groepje voor 7 uur 's morgens alweer had geïnvesteerd...aftellen geblazen....

Met Sam de hond aangekomen bij de winkel, besloot ik gewoon hard aan het werk te gaan en niet meer elke seconde te kijken...het werd té spannend...en zo kwam het dat ik iemand stond te helpen en Gerard de winkel binnen gesprint kwam : HOERAAAA JE HEBT HET!!!!!GEFELICITEERD!!!! Ik bleek al tig oproepen te hebben gemist op dat moment en al vele berichtjes getuigden van meer volgers die in spanning hadden zitten mee kijken op de link om te zien of het bedrag zou worden gehaald!

Zó bizar... zó blij, ik gaf gewoon licht had ik het gevoel....Wat een dagen....We hebben het gered, mede dankzij jullie hebben we het bedrag bij elkaar gekregen en dat geeft zo'n enorm warm en gedragen gevoel! Ik dank jullie uit de grond van mijn hart voor deze bundeling van samenkracht! We gaan aan de slag om nu letterlijk te gaan bouwen aan onze droom! WE HEBBEN ER ZIN IN!!!!!! Nog even naar de notaris samen en dan gaan we beginnen, ik houd jullie op de hoogte! Volg ook mijn insta/fb account voor actuele informatie!

 

Enne...nogmaals DANK!!!!

image-1.jpg