We zijn van start! Fingers crossed!

28 sep. 2022 00:00

Het zaadje is geplant, de eerste stappen zijn gezet, het doel is helder, de koers bepaald en dan nu het vuurtje doorgeven, de schouders er onder en met de kracht van samen deze mooie plek mogelijk maken!

Wat een bijzondere tijd! We zijn na een hele poos van heel veel voorbereiding bij de ontknoping aangekomen van dit traject waarin we onze dromen de ruimte willen geven om ze daadwerkelijk te realiseren! Super spannend! We volgen het hele proces op de voet.. nu komt het erop aan..gaan we de ruimte krijgen om te laten zien dat je met de kracht van samen je dromen kunt leven? Dat we met deze crowdfund constructie er allemaal beter van worden en we elkaar daarmee kunnen optillen? U verdient in deze roerige tijden een extraatje door ons te helpen met een bedrag wat u nu opzij kunt zetten 'als een appeltje voor de dorst' waarmee wij weer geholpen zijn om ons plan te kunnen uitvoeren!We tellen af in tijd en hopelijk op in procenten van het streefbedrag. 10 oktober verstrijkt de termijn van de financiering in het koopcontract. Vóór die datum zullen we het bedrag dus verzameld moet hebben willen we daadwerkelijk kunnen gaan bouwen! We vieren in grote dankbaarheid het succes van de eerste dag crowdfunden! Maar liefst 14 dappere gelovers hebben ons bouwstenen gegeven voor onze droom en zichzelf een mooi spaarpotje, wellicht kunnen ze daarmee hun eigen dromen wel weer financieren, wie zal het zeggen!

Wat een prachtige ketting van geluk wordt dit dan als je er over nadenkt...win win...pure samenkracht! Doet u mee? Maken we een schakelketting die lang genoeg is om de top te bereiken? 

Open de site www.collincrowdfund.nl, log in en laat de pagina 'open staan' , klik daarna op onderstaande link en u kunt meedoen!Hoera hoeraaaaa we gaan ervoor!!!En vol is vol....dus wacht niet te lang! De tijd schrijdt voort....

https://www.collincrowdfund.nl/juuds-foederer/?auth=38b130b86e4ef942c0d04ff0efff967a8744b11fd731055e2c1f410d80f3dc31

Onze dank en plezier is groot! Zien we u bij de opening van JUUDs Foederer HAL van Creatie?

image.jpg
tempimage3kha2r.gif