En dan EINDELIJK de pre-link van COLLIN CROWDFUND!

26 sep. 2022 00:00

Na heeeel veel voeten in de aarde, energie, bloed, zweet en tranen is dan EINDELIJK de pre-link daar van COLLIN CROWDFUND dankzij de aanhoudende inzet van mijn coach Johan Thissen, zonder wie ik dit hele crowdfund-verhaal nooit had gered...

Maar we zijn er daarmee nog niet helemaal... Onze pitch is nog niet openbaar op de site van Collin te vinden op dit moment ,maar enkel toegankelijk via onderstaande pre-link. Die pre-link is gemaakt om u als 'innercircle', familie, vriend en/of trouwe klant of anderszins geïnteresseerde, de kans te geven om mee te doen, vóórdat algemene investeerders van Collin kunnen inleggen. Onze pitch wórdt ook pas openbaar als we met onze 'innercircle' een bepaald percentage hebben verzameld, want daarmee is er blijk gegeven van voldoende draagkracht in ons eigen netwerk. Heel belangrijk, en voor ons ook de charme van dit hele verhaal!

Lees goed hoe het verhaal verder kan gaan:

Wanneer u al een account heeft aangemaakt op de website van www.collincrowdfund.nl , dan logt u in via uw e-mailadres (=inlognaam) en het door u gekozen wachtwoord en laat het tabblad open staan zodat u ingelogd blijft op de Collin-site. ( Mocht u dit nog niet hebben gedaan lees dan aub eerst mijn vorige blog met het stappenplan hóe dit te doen!)

Lees dan verder hieronder...

Om te beginnen is het súper fijn dat u mee wilt doen door te investeren in ons plan en daarmee levert dit uzelf een rendement op van 8% ipv de eerder genoemde 7%! U heeft uw inleg na 5 jaar weer terug en wij betalen maandelijks via Collin Crowdfund rente en aflossing aan u terug.Maar voor het zover is hebben we een stappenplan wat nogal nauw luistert! 

Wanneer u bent ingelogd/ geregistreerd op de Collin-site, dan kunt u op onderstaande link klikken en middels de oranje knop ' inschrijven' , investeren in onze lening.

U dient daarvoor dus éérst een rekening-courant te maken op de website van Collin en daar via Ideal geld op over te maken. Zie voor een uitgebreidere uitleg mijn vorige blog!! Of kijk op de informatievideo voor investeerders op:https://www.collincrowdfund.nl/introductie-investeren/

Na veel inzet en hard werken en telkens weer terugkeren naar je eigen kern, je eigen droom die aan dit alles ten grondslag ligt, ligt 'ons lot' nu in uw handen. Zoals ik al zei in de video... we kunnen dit niet alleen. Alleen met samenkracht kunnen we dit plan neerzetten. We hopen echt van harte dat u met velen bent of anders dat iemand veel inlegt en we ons plan ten uitvoer kunnen brengen.

We verwachten van niemand in het bijzonder iets. Volg hierin uw eigen keuze en uw eigen mogelijkheden. Willen en kunnen investeren zijn twee verschillende zaken! Er wordt anoniem geïnvesteerd dus wij weten niet of u wel of niet heeft meegedaan, tenzij u het natuurlijk leuk vindt om dit aan ons kenbaar te maken.

Ik deel de link hier, en dan laat ik het los...in afwachting...

https://www.collincrowdfund.nl/juuds-foederer/?auth=38b130b86e4ef942c0d04ff0efff967a8744b11fd731055e2c1f410d80f3dc31

image-2.jpg