Wij delen een kleurrijke droom, deelt u mee?

18 sep. 2022 00:00

Wat doe je als je al heel lang met een droom rond loopt? Je kunt deze voor je houden en lekker blijven dromen...niemand die aan je droom komt...maar ook niemand die deze met je delen kan. Of je spreekt je droom hardop uit...moet je eens kijken wat er dán kan gebeuren!!!

Zoals ik al zei, we kunnen deze droom niet alleen realiseren, dat kan alleen met de kracht van SAMEN, daar hebben we ú voor nodig!

Wilt u onderdeel worden van onze droom? Voelt u wat we willen neerzetten en draagt u ons en ons plan een warm hart toe, dan bieden wij u de kans om daar een steentje aan bij te dragen! Dit gaat in de vorm van crowdfunding. U investeert in ons plan en krijgt als dank voor uw deelname een rente van 8% over het ingelegde bedrag. In vijf jaar betalen we u de inleg weer terug via een maandelijkse rente en aflossing! Ook dit kunnen we niet alleen, ieder z'n vak! We organiseren dit via het platform van Collin Crowdfund, gevestigd in Oisterwijk en één van de grootste in Nederland! Collin verzorgt voor ons de afhandeling en terugbetaling van alle investeerders en heeft het eerste hypotheekrecht op 'ons pand' aan Kerkstraat 46 wat niks anders betekent dan dat alle investeerders ook in alle gevallen daadwerkelijk hun geld terug krijgen door de waarde van dit (onder)pand! Ons hele verhaal gaat, naar verwachting, woensdag gepitcht worden nog niet zichtbaar op de site van Collin, maar in eerste instantie alleen toegankelijk voor onze 'innercircle', familie, vriend, trouwe klanten toegankelijk via een pre-link die ik op de homepage zal plaatsen en onderaan dit bericht, zodat deze de kans krijgen om mee te doen vóórdat de andere 30000 vaste investeerders van Collin in kunnen leggen! De ervaring bij Collin is dat de meeste projecten snel vol gefinancierd worden na publicatie! Het zou jammer zijn als u die kans dan mist!Het voelt enorm krachtig om dit met een mooie club mensen te dragen en neer te zetten en dat is extra leuk als we onze investeerders ook in onze eigen kring treffen! Hoe werkt dit nou? We leggen het hieronder uit, voor ons is dit ook geen dagelijkse kost, maar we zijn inmiddels zeer gecharmeerd van het principe!

In principe kan iedereen meedoen, misschien gebundeld met een paar bekenden, de minimum inleg is €500,-.

Om mee te kunnen doen kunt u vandaag al het volgende doen, het kost even wat voorbereidingstijd: 

1) Ga naar de site van Collin Crowdfund, www.collincrowdfund.nl en maak een account aan door rechtsboven te klikken.U ontvangt dan een inlognaam (uw e-mailadres) en een password.

2) Hierna heeft u als het ware een rekening-courant bij Collin waarop u geld kunt storten en weer opnemen. U kunt eenvoudig een bedrag overmaken via Ideal van uw bankrekening naar uw Collin-rekening. Vanaf uw Collin-rekening kunt u vervolgens deelnemen, als u dat wilt, aan verschillende financieringsaanvragen.

Wanneer u wilt investeren in ónze aanvraag dan logt u vanaf, waarschijnlijk woensdag 21 september (dat laat ik wel weten), in via de pre-link van Collin die u hier dan onder het bericht aantreft en op de homepage van onze website , u selecteert 'JUUDs financiering' en dan kunt u aangeven welk bedrag u wenst te investeren.Ik zal de link als de campagne is geopend hier delen, maar u vindt deze link dus nog niet op de site. Daar wordt onze pitch pas zichtbaar als iedereen buiten onze innercircle kan investeren. Wanneer u op de link klikt en al geregistreerd bent bij Collin, kunt u vervolgens eenvoudig deelnemen.Via de site van Collin kunt u real-time volgen wat de stand van de totale inleg is. U kunt zo vaak inleggen als u wilt, maar zodra de 100% is bereikt stopt de mogelijkheid om in te leggen.

Aflossing van de lening gaat als volgt: iedere maand betalen wij aan Collin het afgesproken bedrag aan rente en aflossing. Collin verdeelt dit ontvangen geld vervolgens over de deelnemende investeerders die maandelijks rente en aflossing over hun inleg terug krijgen!

Neem gerust een kijkje op de site van Collin, daar staat een nog uitgebreidere uitleg!

Hoé prachtig krachtig als we op deze manier onze droom kunnen realiseren, gedragen door een hele club fijne mensen! Daar kan geen bank aan tippen!

Willen en kunnen investeren zijn twee verschillende dingen, maak hierin uw eigen keuze! Dank voor alle super lieve reacties die we al hebben mogen ontvangen en alle lekkers en champagne! Het voelt zo enorm gewaardeerd.Het geeft vleugels aan onze dromen! Je kunt je vleugels alleen spreiden om te vliegen wanneer je de ruimte daarvoor krijgt! Geeft u ons veerkracht om te vliegen? En mogen we u dan later ontvangen in ons mooie ontbijt- en lunchcafé en in onze prachtige nieuwe winkel in de Kerkstraat? Wij kijken er reikhalzend naar uit!!!!!

 

videocredits:www.vandaanfilms.com 

Investeren kan door eerst in te loggen op www.collincrowdfund.nl

Laat de pagina van Collin open staan en klik dan op onderstaande pre-link om te kunnen investeren!

Pre-link:https://www.collincrowdfund.nl/juuds-foederer/?auth=38b130b86e4ef942c0d04ff0efff967a8744b11fd731055e2c1f410d80f3dc31

Super bedankt voor uw steun en draagkracht, fijn dat we dit met samenkracht kunnen doen!

image.gif